あなたはまだ TradeKey.com のメンバーではないようです。 今すぐサインアップして、世界中で700万を超える輸入業者および輸出業者と接続します。
今すぐ加入、無料 |
BOOK A CALL
Book Call On Your Favorite Time

By Signing Up. I agree to TradeKey.com Terms of Use, Privacy Policy, IPR and receive emails related to our services

Contact Us

HANIF KABLO

Adana,Adana,Turkey Turkey

1st 年
1333 信任点 電話番号を表示 携帯電話番号を表示する

Hanif KABLO  elektrik kablo retim sektrnn nde gelen firmalarından biri olan Firmamız *0'dan fazla lkeye ihra etmektedir ***4 yılında Malatya'da kurulmuÅŸtur.****0 m2 alan zerine kurulu retim operasyonlarının tm, modern ve entegre tesislerinde devam ediyor.

En saygın kablo reticilerinden biri olarak, siz değerli mşterilerimiz iin, biz yksek kaliteli kablolar, teknik destek, uygun fiyat ve kısa srede teslim yeteneği fark.Bu değerler aynı zamanda sreklilik ve uluslararası ticaret kablosunu tedarik mşterilerimizin sayısını artırmak iin katkıda bulunur.

Hanif KABLO yksek kalitesi ile mÅŸterilerinin ihtiyalarına cevap verebilmek amacıyla yılındaki kuruluÅŸundan bu yana son teknolojik geliÅŸmeleri takip etmektir.

MÅŸteri odaklı dÅŸnme, mkemmellik, sorumluluk, gvenilirlik, drstlk, samimiyet ve adalet temelli ticaret anlamında baÄŸlılık vardır  Hanif KABLO'ın vazgeilmez deÄŸerler.Bu deÄŸerler bizim temel ilkelerimizdir.Biz bu deÄŸerler muhafaza edilmelidir ilkeler olduÄŸuna inanıyoruz.Nitelikli teknik personel istihdam eden, modern ve entegre retim tesisi, biz zaten tm ilkeler, kurallar ve dzenlemeler iin tm faaliyetlerinde HAR, CE, ISO ***1, ISO ****1, OHSAS ****1, TSE standartları ve RoHS direktifleri tamamlamak baÅŸarmışlardır .Hanif KABLO bakır tel yıllık ***0 ton retiyor ve PVC ***0 ton iÅŸleme kapasitesi ile ağırlıklı olarak uyumlaÅŸtırılmış granller ve PVC tel, alak gerilim enerji kablosu, XLPE izoleli g kabloları ve halojen serbest kablolar.

Kablo sanayi ve gvenilirlik başarımızı devam şirketimizin politikasının bir yansıması olarak, değişen mşteri taleplerine duyarlı olması, biz sektrdeki gelişmeleri izleyin.Hangi sitede bin ve Gaziantep'te bir Trk-Arap ortaklığı olarak ***3 yılında kurulmuştur *0.**0.**0 $ zerinde ticaret hacmi "Hanif GRUBU" A bağlı "Hanif KABLO" daha fazla personel istihdam, eşitli sektrlerde birok lkede faaliyet gstermektedir.Kısa srede Ortadoğu'da birka kablo reticilerinden biri haline gelmiştir ve tahribatın ağır talebi karşılamak iin ***4 yılında Malatya'ya taşındı.

Kalite anlayışı ve vizyonu ile Hanif KABLO yakından sektrdeki geliÅŸmeler ***0 aık alan yeni fabrika bakır ******3 kg, alminyum **2 **4 kg plastik tketimi kapasitesi 8.**2.**0 kg kurulan m2 *4.**0 m² ulaÅŸtı ve *2.**7.**7 kg retim kapasitesi vardır izledi Malatya'da ikinci organize sanayi blgesinde kablo.

retim yaklaşık **0 uzman bir ekip tarafından alanında deneyimi ile en son teknolojik gelişmeler yntem ve uygun makineler kullanılarak gerekleştirilir.ISO, TSE ve KEMA kalite belgeleri olarak ulusal ve uluslararası denetim organlarının, sonuları periyodik olarak yapılacak denetimler rnlere ve Hanif KABLO markasına gsterilen gven ifadesidir.

HANÄ°FE KABLO,uluslararası ve yerel standartlara yanı sıra zel mÅŸteri ÅŸartnameleri ve ihtiyalarına gre retilen rnlere gre retim yapabiliriz.rnler zellikle yksek kaliteli malın, nihai kontrolleri sırasında mÅŸterilere teslim edilmek zere retim ve modern test cihazları kullanılarak her aÅŸamasında test edilir

Hanif KABLO, lke ve Suudi Arabistan, Dubai, Suriye, Libya, Cezayir ve Trkmenistan genelinde Malatya, Gaziantep, İstanbul ajansı aracılığıyla *0 lkeye retim ihracatının yzde *0'ından fazlası, şirket aynı zamanda tm ortak satıyor Anılan lkeler.

Hanif KABLO her zaman ilk gururla geleceğe taşınan byyen gven, stratejik yatırım ile, kaliteli bir fark yaratmak, lider markası olmaya devam edecektir.

Sloganı "Ağır sanayi hareket" ile hareket Hanif KABLO, Hanif GROUP gleri alınmış ve yksek kaliteli rnler sunmuştur, uluslararası Hanif markası ile saygı hale gelmiştir.

HANİFE GRUBU, Şam'da, "Hanif mesajı" Biz Trkiye'de aa fikri ve ticaret birliği, Suriye savaş mlteci oldu Başlangıta ***7 yılında doğdu ticaret fikrinin sinerji birleştirmek gereken Hanif toplantıları MURAT ERDOĞANLI Kur'an okumak Ensar ilişki devam ederken nmzdeki bir ortaklığa dnşt.

Hanif GRUBU başta Trkiye ve Suriye'de birok iştirakleri bulunmaktadır.

今すぐお問い合わせください

関連製品 HANIF KABLO

基本情報

ビジネスタイプ

Manufacturing

ウェブサイト

www.hanifkablo.com.tr

設立年

2008

従業員数

16-25

主要市場

Worldwide

企業製品/サービス

installatÄ°on cables and flexÄ°ble wÄ°res and cores 0, 6/1 kv low voltage pvc Ä°nsulated power cables

工場情報

工場所在地

N/A

工場サイズ

N/A

生産ライン数

0

年間総購買量の合計

More than 100 Million USD

研究開発スタッフの人数

11 - 20 people

品質管理

N/A

登記書

TS EN ISO 14001:2004

契約製造

N/A

その他の情報

登録資本金

N/A

所有権タイプ

LLC (Limited Liability Corp)

法定代表者/CEO

MEHDÄ° ALMALIH

エクスポートパーセンテージ

N/A

年間売上高合計

2.5 - 10 Million USD

QCスタッフの人数

N/A

お問い合わせ

連絡先担当者

MEHDI

会社

HANIF KABLO

住所

Adana, Adana, Turkey

联系卖家

To:

MEHDI < HANIF KABLO >

私は知りたい: